SOTTO PIZZA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SOTTO Pizza. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2024 om 8:30 De pizza's waren koud, de dozen kletsnat en de pizza bodem slap. We hebben ze in de oven moeten opwarmen. We vermoeden dat de pizza koerier de dozen zonder bescherming door de regen heeft vervoerd.
30 apr 2024 om 14:16 De pizza zag er aangebrand uit aan de korst. Was in het midden erg dun. Er zat weinig op. De olijven ontbraken. 2 van de 3 pizza's waren koud. De smaak was wel oké. De bezorger kon het adres niet vinden.
28 apr 2024 om 23:35 Echt heel erg koude pizza. .
12 apr 2024 om 21:49 Koude pizza, masr dat is eigenlijk bij iedere pizzeria zo. Oven van tevoren opwarmen en in 4 minuten een heerlijke pizza
1 apr 2024 om 19:16 Pizza was helaas al koud bij aankomst en niet lekker.. Jammer, want in het restaurant zelf super lekker gegeten.
18 mrt 2024 om 8:39 I ordered 5 pizzas and I only received 3 pizzas and no drinks. The pizzas were cold and the toppings had slid from the pizza to the box. I called the restaurant and they were very rude and basically told me that it was my problem.
10 mrt 2024 om 20:26 Pizza was koud en kleddernat! Olijven in de hoeken van de doos, Salami veel te zout! Echt slecht
25 feb 2024 om 20:15 De pizza’s werden koud bezorgd. De afstand tussen ons huis en Sotto is 400 meter en de laatste 350 meter konden we de bezorger zien komen. In de eerste 50 m. zijn de pizza’s dus koud geworden want volgens het restaurant warm meegegeven. Merkwaardig.
24 feb 2024 om 5:24 Bezorging was prima maar de pizza's vielen tegen terwijl het bij het restaurant zelf wel altijd erg lekker is.
6 feb 2024 om 23:07 Pizza's prima, maar stevig geprijsd, dus prijs-kwaliteitsverhouding geen topper. Bezorging was prima volgens gepland tijdstip!
23 jan 2024 om 19:15 De pizza had iets langer in de oven gemogen.
30 dec 2023 om 22:34 Bodem was slap en soppig en de korst aangebrand. Slechte beurt van Soto.